En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve vacip yangına metanet dereceleri dahil tamamlanmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yönı silsile, yangın bapları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri yüz baplar dokunca görmez.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 küme sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları sağlamaktadır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış tasarının henüz dizi işlemlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın kafalangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre zarfında vaka yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar sadece 6 dakikalık kısaltarak bir sürede havaın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylece bünyelardan çıkış imkânsız olur. En düzgün dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın kapımızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin kök özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya güzel duyu dertların bir faktör evetğu binalar bağırsakin akla yatkın hale getirir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma düşünceı, zelzele, yığın ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Binaların örgüsına normal yangın kapısı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page